UA-22276048-1

Stage-crew.nl uw opdracht is onze productie

Stage Hands - Licht & geluid techniek - Rental - Projecten - OndersteuningEvents

Pé Entertainment verzorgt verschillende events. Concepten van ons zelf en concepten van onze klanten / partners.

Het razend populaire Jumping Fitness komt naar West-Friesland! De nieuwste rage in fitness en fun!
Wij zorgen deze avond voor een geweldige combi van: Sport, Fun & een spectaculaire show waar jij ook een rol in speelt! 

Samen met Club Danza Twisk en Jumping Fitness Nederland gaan jullie 3 kwartier lang Jumpen op een trampoline op de muziek van de live DJ’s. Na de work-out nodigen wij jullie uit om lekker te swingen op de DJ beats en voor een hapje en een drankje. 

Deze avond zijn er 2 shows: 

Tijd: 20.00 t/m 20.45 uur
Tijd: 21.00 t/m 21.45 uur

Koop je kaarten via de link en ben verzekerd van een goede plek. De eerste 100 aanmeldingen hebben een plek dus wees er snel bij! 

Tickets online available at:
LINK: https://www.ticketscan.nl/shop/488

Dit is ongekend in Twisk en landelijk nog nooit vertoond! Een geweldige avond uit voor jong en oud ! Verras je vriend-(innen) en bestel jouw tickets via de link in dit bericht.


Red Fridays is het concept voor de vrijdag ! Bij binnenkomst krijgen alle gasten een Red Friday Shot en dan kan het feest beginnen ! Met echte coyote Bar dancing girls gaat echt werkelijk het dak eraf ! 

4 uur durende top entertainment met heel veel optie's, Alles is bespreekbaar en niets is te gek bij het concept Red Fridays !

Meer info ? Plaats een terugbel verzoek en wij bellen u binnen 24 uur terug.Fresh Indoor / Outdoor 

Met fresh het frisse event van Nederland ! Dit event is voor alle soorten horeca. Indoor of outdoor, kleine discotheek of een groter café het is mogelij. Afhankelijk van de locatie komt er een overweldigende show met Promo girls en hele leuke gadgets van de bekendere merken uit de horeca. In overleg word er aan dit evenement een top artiest toegevoegd. 

Meer info ? Plaats een terugbel verzoek en wij bellen u binnen 24 uur terug !

Fresh The Event is een heel een heel flexibel concept. Dit concept zetten wij geregeld in op heel veel verschillende locaties. Of het nu een discotheek of een klein café gaat overal kan dit concept tot een succes gebracht worden.  In het voorgesprek overleggen wij met de opdrachtgever welke bekende artiest er moet komen spelen en vanaf dat punt kunnen wij het van u over nemen. Het is mogelijk dat u het gehele event organiseert. Wou houden dan enkel een klein oogje in het zeil. 

Meer info ? Plaats een terugbel verzoek en wij bellen u binnen 24 uur terug !